Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Wednesday, August 28, 2013

Join 8share!! Jom buat duit!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


apa itu 8share??  sebenarnya 8share ni dulu SAYS.. eiqa baru tau asal ni sebab ramai blogger yang dah berjaya dengan 8share nie.. dan dengan gembiranya eiqa dah join 8share!! kalo sebelum ni nuffnang, eiqa pernah cash out sekali je.. sebab blog eiqa ni slow dan tak ramai yang datang..huhu.. sekarang tak de blog pun leh dapat duit dengan Facebook!!

Berbaloi gila tau kalau join 8Share ni!! eiqa baru je join dah dapat RM 1.40.. haha.. kalo sebulan dah berapa? cuba korg bayangkan..... lalalalala...

senang je nak join.. tekan ni >>>> 8Share

  • Tekan SIGN UP
  • CREATE MY ACCOUNT.. 
  • KLIK 3MIN TOUR 
  • isi form SPECIAL PREFERENCES...dan SAVE
  • bila dah save, keluarlah iklan untuk di share.. korg share la dengan FACEBOOK atau TWITTER.. 
  • setiap per klik korg akan dapat RM 0.20.. 

senang je kan?? 
selamat mencuba!!!



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra