Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Sunday, November 20, 2011

Segmen: Jom Blogwalking Bersama Eiqa Azra..


Assalamualaikum semua!!

Hari nie eiqa bercadang nak buat segmen.
ini pon first time eiqa buat segmen..
Eiqa harap ada la orang yang join walaupon jumlah yang sedikit..


http://i1216.photobucket.com/albums/dd374/ctrie/bannerblogwalkingeiqa.gif

Syaratnya senang je..

:m: Korang kenala follow blog eiqa ni..
:m: Letak banner nie kat entri korang beserta link segmen ni..
:m: Terpulang la korang nak buat entri apa..
:m: Jangan lupa tag ye.. Tak kisah berapa orang korang nak tag.
:m: last skali korang letak link korang kat dalam kotak komen eiqa ye..

TARIKH TUTUP : 30.11.2011

p/s: dalam masa yang sama, kita boleh meningkatkan jumlah follower
dan menambah kawan..

kalo nak tgk senarai blog..
klik dibawah nie ye..

SENARAI BLOG SEGMEN EIQA

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra