Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Tuesday, May 1, 2012

Blogger & Forum CariCyber.com


hye u olls... hehe..nampak banner diatas?
jom join nak tak?? tekan je banner kat atas tu.. atau klik link dibawah..
Eiqa adalah blogger yang masih baru dalam dunia blogger ni.. memang niat nak jadi blogger yang berjaya..(berangan la eiqa nie). so, eiqa suka join contest yang dianjurkan oleh rakan blogger.. memanglah dapat menang hadiah.. tapi dalam masa yang sama, boleh menambah kenalan (boleh juga dikatakan follower la juga kan).. tapi kalau menang hadiah, apa salahnya kan.. orang kata rezeki jangan ditolak..haha. siapa yang taknak menang hadiah kan? korang nak menang juga? eh boleh, apa salah nya.. jom la kita sama-sama join. 
klik je sini >> Blogger & Forum CariCyber.com. lagi ramai lagi bagus.. 
http://forum.caricyber.com juga menyediakan tempat untuk berforum.. melalui laman ini, kita dapat berkongsi pendapat, menambah kenalan, meningkatkan trafik blog atau laman web serta kemungkinan dapat memajukan bisnes.. oleh itu, klik sini >>> http://forum.caricyber.com
(harap-harap la admin Forum CariCyber.com meluluskan penyertaan eiqa) 
korang pon doakan tau.. terima kasih.

hadiah yang disediakan sangat menarik!
  • Tempat Pertama : RM300.00
  • Tempat Kedua : RM200.00
  • Tempat Ketiga : RM100.00
  • Saguhati  (10 orang) : (akan dimaklumkan setelah genap 20 orang peserta)
  • Cabutan Bertuah (random.org - 1 hadiah setiap bulan) : Rahsia untuk sementara waktu
  • Kategori Khas (Entri Terbaik) : Percuma Domain & Hosting 15GB selama setahun
 syarat-syarat nya pon sangat mudah!
kalau nak tahu klik >>> sini

Entri ini adalah untuk contest yang telah dianjurkan oleh Forum CariCyber.com & Blog Cerita Dari Hati. Contest ini telah ditaja oleh : Internet Webhosting, HzTours, TopSite Lists Ranking. Berminat untuk menjadi penaja? Sila hubungi penganjur melalui emel admin@caricyber.com

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra