Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Saturday, March 23, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Dah lama eiqa tak join segmen atau giveaway.. tadi buka je blog, terpikat pula nak join GA yang dianjurkan oleh mak dara. korang kenal tak blogger yang famous amous tu.. GA ni disponsor oleh 30 penaja dan hadiah dia banyak tau. ada 58 hadiah yang sedang menanti para blogger.. best nya!! eiqa harap eiqa pon dapat juga salah satu dari hadiah tu.. *perasan je lebih.. huhu. korang pon join lah sekali. kalau nak join, klik je banner di atas ye.. 


 Di atas ni adalah senarai para penaja GA mak dara..

tag;
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra