Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Sunday, October 21, 2012

Artis korea Wanita tanpa Make up (13 gambar)

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

 

kaum wanita bila keluar rumah je mesti akan amalkan pemakaian make up.. 
kenapa? mestilah untuk kelihatan cantik.. cantik tu kan khas untuk kaum wanita.. 
sampaikan kita dah tak boleh nak cam muka orang tu bila tak make up.. huhu.
Di korea, pemakaian make up ni memang famous.. lebih-lebih tang mata tu.. kalau tak de eyeliner, mesti tak dapat cam langsung.. jom tengok gambar artis korea tanpa make up.. 

1. Min, anggota Miss A



2. Nana ‘After School’



3. CL, anggota 2NE1

 


4. Jiyeon, anggota T-ara

 


5. Hara ‘KARA’



6. Song Hye Kyo


 
 7. Ga In ‘Brown Eyed Girls’



8. Sunye atau Sun, anggota Wonder Girls

 


9. Jessica ‘SNSD’

 


10. Bom, anggota 2NE1



 11. Sohee, anggota Wonder Girls



12. Sang putri dalam Princess Hours, Yoon Eun Hye

 


13. Sandara, anggota 2NE1 



note: make up atau tak, mereka tetap cantik.. cuma perbezaan je sebelum dan selepas..
kredit to: google
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra