Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Saturday, April 7, 2012

Contest : Kenangan manis bersama Family by Ira & Zati


eiqa join contest..
eiqa nak join contest nie sebab tertarik dengan tajuk contest nya!
kenangan manis!
eiqa suka kenangan manis!!

Jom la join ramai-ramai..
klik je banner diatas ye..



 
 eiqa letak gambar eiqa bersama family eiqa semasa bercuti ke cameron highland.
Masa ni, semua adik beradik eiqa berkumpul bersama..
so happy sangat! Cuaca kat cameron dingin dan nyaman.
Best sangat dengan pemandangan yang indah.
ayah eiqa tak ada dalam gambar sebab ayah eiqa yang ambik gambar..
Nie kenangan yang paling manis bersama keluarga sebab dapat berkumpul 1 keluarga.
Sebab selama ni akak eiqa 2 orang yang bekerja susah nak cuti,
eiqa pon sama masih study..
so agak susah nak luangkan masa bersama keluarga...

tag;

note: zati, eiqa xde FB. xpekan? sebab syarat tu x wajib kan? huhu. Doakan Eiqa Menang! (perasan je)
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra