Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Sunday, June 24, 2012

Senarai hadiah Giveaway by Eiqa dan Ain..

....Assalamualaikum...

Eiqa fikir juga kenapa GA eiqa dan Ain kurang dapat sambutan..
fikir punya fikir.. rupanya Eiqa tak letak senarai hadiah untuk GA nie..
Eiqa hanya ada 6 sponsor sahaja..
sebab apa sponsor hanya 6?? 
sebab eiqa yang minta tak nak sponsor banyak-banyak..
 tak nak menyusahkan korang nak follow berpuluh-puluh sponsor kan..

Jom tengok senarai sponsor dan hadiah..

RM10 x 3 Pemenang

cheese powder x 1 pemenang
mashed potato powder x 1 pemenang

header x 2 pemenang
cursor x 2 pemenang

RM10 x 1 pemenang
RM5 x 1 pemenang

 Buku novel x 2 pemenang

RM5 x 1 pemenang

so kesemuanya ada 14 pemenang.. best kot dapat hadiah free.. siapa nak bagi yang free kan..
jom la korang join GA Eiqa dan Ain.. semudah ABC..

klik banner dibawah untuk join..
apa? tak tahu banner tu apa?? gambar dibawah la.. ngee.. :p



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra