Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Friday, July 27, 2012

Giveaway by Eiqa & Ain

..Assalamualaikum..

TAMAT! 

senarai peserta

Alhamdulillah..setelah lama eiqa dan ain rancang untuk melaksanakan Giveaway,
akhirnya termakbul juga hari ini.. :)
untuk pengetahuan semua, ni adalah pertama kali eiqa dan ain melancarkan giveaway kami..
terima kasih kepada sponsor kerana sudi menjadi sponsor untuk giveaway yang tak seberapa ini..


 http://2.bp.blogspot.com/-b-vVEu3GZRs/T-Fbb-BB9kI/AAAAAAAAAuk/ASYaZPAzUYE/s1600/GIVEAWAY.gif

SYARAT:
  • Buat entri bertajuk 'Giveaway by Eiqa & Ain'..
  • Copy banner diatas dan paste dalam entri.
  • Follow Blog Eiqa Azra dan Dhuratul Ain
  • Follow twitter Eiqa Azra dan Dhuratul Ain *bagi sesiapa yang ada twitter.
  • Follow sponsor *WAJIB
- Hasrul Hassan  Follow Follow Follow Follow Facebook
- Atikah  Follow like
 - Zam Harirah  Follow
- Sharfynarz Sharfnie  Follow Like
- Maryati  Follow
- Fizzah  Follow
  • tag 3 rakan blog.. pastikan dorang tau..
  • Dah siap follow? letak link korang kat tempat komen eiqa. link penuh entri ye..
  • Hadiah untuk Top referral ada disediakan..

tarikh tutup: 27.7.2012

SENARAI HADIAH DAN SPONSOR

note: disamping korang join giveaway, korang juga boleh blogwalking dan menambah kenalan serta follower..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra