Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Saturday, May 25, 2013

Parody BOBO dibawa ke sekolah??

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

cakap pasal bobo, mesti korang kenal kan?
yang femes sebab parody lagu sayang tu...



ni ha.. sekarang ni femes kat blog, youtube, twitter dan FB pasal dia ni dijemput ke sebuah sekolah..
dan kebetulan sekolah tu sekolah adik eiqa.. opppsss..
SMK Subang Bestari..memang dekat sangat la dengan rumah.. adooiiiii...
sekelip mata je sekolah tu femes..

bukan femes sebab apa.. femes sebab kena kutuk je..
sampaikan adik eiqa pun malu.

kenapa cikgu menggunakan cara ini untuk hiburan??
ni bagi pengaruh yang tak sihat kat budak-budak sekolah..
kalau la eiqa ni ibu bapa kepada budak sekolah tu, eiqa malu sebab anak didedahkan dengan benda ni.
kesian adik eiqa..hahaha...

entri ni bukan untuk mengutuk bobo, tapi untuk menegur kesilapan guru kerana mencampurkan hiburan (yang tak sepatutnya) dengan suasana sekolah..


ni antara komen di youtube..




andai terasa hati dengan entri ni, inform eiqa secepat mungkin dan entri ni akan didelete.. =)
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra