Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Wednesday, June 19, 2013

Batch 20 Kolej Radiografi, PPUM dalam kenangan!!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

 


 Secara rasmi, eiqa telah tamat pengajian!!! yeayy!!
dah seminggu dah kat rumah tapi baru hari ni nak update blog..
selama 3 tahun bersama-sama rakan menuntut ilmu,
akhirnya kami sama-sama telah berjaya menamatkan pengajian kami!!

Disini, eiqa ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada seluruh warga Kolej Radiografi, PPUM terutama para pengajar kerana mendidik kami yang degil nie sehingga berjaya!! hehe.. Kami akan rindu semua pengajar!!

baru je seminggu duduk rumah, dah rindu kat kawan-kawan.. haha.. yela selalunya, keluar bilik je jumpa kawan, borak-borak, gelak-gelak sampai tak ingat dunia.. bestnya saat tu.. RINDU SAAT MANIS ITU!!
harap-harap bila kerja nanti, semua tak sombong..huhu..

sekarang nie hanya tunggu masa untuk panggilan kerja daripada Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM). nampaknya kenalah bersedia untuk bekerja walaupun mood bekerja tak de lagi..haha

dinner tahun 2..



 

 
duduk: nurul ad'dniyah, tengah: eiqa, berdiri: praba
mereka adalah kesayangan eiqa!!! love u!!



add, eiqa, hasima (ex-roomate)

 

RINDU KAMU SEMUA!!


XOXO,
eiqaazra♥
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra