Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Sunday, February 12, 2012

Jom Iklankan blog anda di blog eiqa.. free!!

jom iklan kan blog korang kat blog eiqa!!
eh.. tak payah bayar la..
ini free je...
bukan kene bayar pon...

1. korang klik kat kotak yg bertulis "edvertise here" kat atas nie..


2. lepas tu keluar link yang memerlukan korang isi URL blog / web korang..dan URL banner..


3. lepas tu simpan.. iklan nie akan bertahan selama 2 HARI.. lama x?? hehe
   supaya boleh bergilir dengan blogger lain..

jika terdapat kotak bertulis "image not available" maksudnya kotak tersebut sudah diisi oleh blogger lain cuma mereka tidak meletakkan banner web/blog mereka..
note: jom la melawat blogger lain..dengan klik je kat kotak tu..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra