Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Sunday, October 14, 2012

Perlukan link blog untuk bloglist eiqa..

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


 eiqa nak letak lagi satu bloglist.. tapi tak tahu nak letak link blog sapa..
kalau boleh blogger yang aktif la..
eh...tak payah buat entri macam segmen la.. 
korang just letak link blog korang kat komen eiqa ni je..
senang kan??

semudah A B C..hehe kalau nak exchange bloglist pon tak kesah..
ada faham?

ok lah eiqa ulang lagi sekali..
korang kena letak link blog korang kat kotak komen eiqa..
sehingga 15/10/2012 jam 12.00 malam..

 
 ehem..gambar nie jangan pedulikan ye.hehe. gambar hiasan.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra