Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Thursday, August 23, 2012

Hanya gambar mewakili perkataan..

..Assalamualaikum..

hye korang! macam mana dengan raya? best tak? wah..eiqa buka blog je, semua dah update pasal raya.. 
cepat bebenor kamu ye.. yang penting semua happy kan sambut raya dengan keluarga..
entri hari ni eiqa tak ada apa nak cakap sebenarnya malas... 

 
ni mak ayah eiqa.. walaupon anak dah besar, dorang sweet sangat! 

 
nie eiqa dan mak ayah..

 
nie family eiqa.. adik beradik eiqa ada 5 dan eiqa yang ke 3.. 

 
eiqa, along, asraf, ija, kakngah

 
selekeh! masa ni tengah berpeluh tu yang tangan sebelah terangkat sket.. hehe

 
 haha..nie eiqa dan adik eiqa yang last, ija..

 note: gambar nie eiqa tak edit. malas dan eiqa tak pandai nak edit.. raya eiqa tak semeriah masa eiqa kecik-kecik dulu.. lagipun eiqa dah tak ada atuk dan nenek kedua belah mak dan ayah..so tak rasa sangat kemeriahan raya.. apa-apa pon bersama dengan family adalah the best!!
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra