Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Tuesday, August 28, 2012

Gaya ketika dilamun cinta (jatuh cinta)


...Assalamualaikum..


korang pernah nampak tak perangai orang yang dilamun cinta ni? atau korang sendiri yang alaminya? mesti korang tahu kan. manalah tahu mungkin korang pernah ternampak kawan, adik, kakak, abang, atau orang yang tak dikenali yang berada didunia sendiri kerana 'falling in love'.. amboi suka betol cakap pasal cinta-cinta ni.. jom tengok macam mana perangai orang yang sedang dilamun cinta atau di alam percintaan..

Gaya 1

panda-emoticon-09.gifh

reaksi muka ketika sedang bercakap dengan si dia.

Gaya 2

panda-emoticon-05.gifh

apabila terserempak dengan si dia.

Gaya 3

panda-emoticon-13.gifh

si dia mengajak keluar atau memberi hadiah.

Gaya 4

panda-emoticon-24.gifh

ketika si dia mengatakan i sayang u..

Gaya 5

panda-emoticon-35.gifh

bila si dia ajak couple.

Gaya 6

panda-emoticon-31.gifh

yang nie dah tak dapat diselamatkan.. ( angau )

Gaya 7

panda-emoticon-40.gifh

tengah cover cun masa cakap dengan si dia.

Gaya 8

panda-emoticon-61.gifh

nie jenis mandi tak kenyang, tidur tak basah, makan tak lena.. hehe

Gaya 9

panda-emoticon-87.gifh

ketika si dia mengatakan HACKS (hanya aku cinta kau seorang)

Gaya 10

panda-emoticon-89.gifh

cover-cover masa tengah bergurau senda dengan si dia..


note: ini adalah idea Eiqa Azra 100%.. sila komen dibawah atau letak kredit jika hendak mengcopy entri ini! 18
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra