Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Thursday, August 16, 2012

Terkejut! Pelawat blog hari ni naik mendadak!

...Assalamualaikum...


sekian lama eiqa tak buka blog, hari ni eiqa buka blog, pelik sekejap. kenapa macam banyak je pelawat yang datang.. untuk mencari jawapan, eiqa buka lah nuffnang dan tengok lah blog stats.. dan ini hasilnya..



wow..terkezut!! selalunya unique visitor blog ni hanya dalam 200 kebawah sehari.. tetiba tengok hari ni banyak pula.. sangat pelik.. 
ada sesiapa tahu kenapa pengunjung blog eiqa naik mendadak??
walaubagaimanapun, terima kasih kepada pengunjung blog yang sudi datang ke blog eiqa yang tak seberapa nie.. bagi yang follow eiqa, terima kasih ye.. insyaallah eiqa akan follow kamu balik..


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra