Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Friday, December 28, 2012

Selamat Datang 2013

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


hye u ollss.. huhu.. lamanya eiqa tak berblog..rindu kat korang! ceh wah perasan je lebih..haha
sekarang eiqa tengah posting so macam takde masa nak berblog..penat sangat bekerja lah orang kata.. tapi banyak masa nak main game..oppss..ok..eiqa hantu game ye.. kat facebook tu, kebanyakan nya suma eiqa main. tapi FB banyak sangat game..haha

Sedar tak sedar, kita dah sampai ke pengakhiran bulan Disember.. maksudnya minggu depan dah tahun baru. SELAMAT DATANG 2013. Pertengahan tahun depan eiqa dah nak abis belajar.. yea!! dapat dok kat umah. kepada adik2 yang dapat keputusan cemerlang dalam UPSR dan PMR, Tahniah ye.. maaflah terlambat nak wish..

Korang ada Facebook? mestilah ada kan.. korang follow lah eiqa.. Eiqa baru je activekan facebook setelah bertahun deactive.. hehe. jom lah add eiqa.. --> Eiqa Azra 
kalau dah add, eiqa add korang balik ye...



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra