Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Tuesday, December 11, 2012

Menceburi bidang bisnes online!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


dah lama tak update blog.. wah!! rindunya!! selama eiqa tak buka blog, ada juga kawan blogger yang sudi follow blog eiqa.. terima kasih korang.. nanti eiqa follow korang balik ye..
korang nampak tak banner atas nie? hehe.. eiqa baru je nak belajar buat bisnes..huhu..

Eiqa Azra Collection ni buat masa ni ada macam-macam jenis Baju Kurung Moden.. buat masa ni eiqa hanya lancarkan page di facebook je dan dijalankan secara Online! Masa akan datang eiqa akan update pakaian yang terkini.. pada sesiapa yang sibuk kerja dan takde masa nak shopping, bolehlah beli di Eiqa Azra Collection..hehe..

Eiqa nak minta tolong korang like page eiqa ye sebagai tanda sokongan dari korang semua..
Kalau korang dah like, bg tau eiqa kat komen dan eiqa akan like page korang..

Eiqa Azra Collection

atau tekan je button like kat tepi blog nie..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra