Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Thursday, January 3, 2013

Follower sampai angka 2000!! Terima Kasih Semua!!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Pertama sekali eiqa nak ucap banyak2 terima kasih kepada follower dan pembaca blog eiqa kerana sudi datang ke blog eiqa dan sudi follow blog yang tak seberapa ni. tak sangka juga lah sebab eiqa dah lama juga tak update blog nie dan jumlah pembaca yang datang setiap hari tak berkurang.. huhu.. Walaupun blog nie tak sehebat Lyssa, Cik Epal, Hanis Zalikha, Irine Nadia, Maria Elena dan Yuyu Zulaikha tapi ada juga orang nk datang.. hehe.. *mata ke atas tangan didada.

ok la.. malas nak membebel.. hehe.. sebenarnya eiqa just nak cakap follower eiqa dah mencecah 2000 orang..yuhuu.. sebenarnya ramai je lagi blogger dah beribu ribu follower.. sesaja nk bangge.. hehe.

 

 terima ksih banyak2 ye kat korang semua.. sesiapa yang follow eiqa tu, eiqa dah follow korang balik. kalau ada yang tertinggal tu, bg tau eiqa k..



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra