Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Saturday, October 6, 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


tadi eiqa buka blog, nampak kat bloglist eiqa ada segmen dari lyssa..
sebenarnya dah lama tunggu segmen dari lyssa..
selalu mesti eiqa tak sempat join kalau lyssa buat segmen..huhu..
jom la join sekali.. klik je banner atas ni..

kenapa eiqa berblog?
sebelum ni eiqa tak tahu pon blog nie apa.. bila eiqa nampak kawan eiqa update blog, eiqa rasa macam best.. sebab ia macam ruangan kita sendiri. kita boleh hias sesuka hati dan mencantikkan atau mencomelkan.huhu.. so kawan eiqa pon ajar eiqa.. eiqa suka update perkara yang eiqa suka atau pon syok sendiri.. taip je sesuka hati kat blog..haha.. blog eiqa ni banyak eiqa luahkan pendapat atau perkara yang berlaku disekeliling.. ye la.. kalau eiqa asyik update pasal diri eiqa je, nanti tak de orang nak datang..hehe.. bila buka blog, eiqa suka jalan-jalan ke blog blogger yang lain.. inspirasi eiqa dalam berblogging ni mestilah blogger-blogger yang dah berjaya macam cik epal, fatin liyana, Ben ashaari dan banyak lagi.. walaupon blog dorang simple tapi padat dengan isi.. sebab tu dorang ada peminat sendiri.. eiqa nak jadi macam tu tapi angan-angan mat jenin je.. hehe. 


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra