Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Monday, June 11, 2012

Bakal jadi senior Tahun 3.

....Assalamualaikum...

 

jadi senior?? OMG.. Sem depan eiqa dah masuk Tahun 3.
Macam sekejap je eiqa belajar di Kolej Radiografi PPUM ni..
ahhh.. tak sukanya.. kalau ada apa-apa hal mesti 'mereka' akan salahkan senior paling tua. haha
ini bermaksud eiqa kena belajar rajin-rajin lepas nie..
huh.. ( dari tahun lepas cakap macam tu..)
bukan apa.. dah final year kan.. nanti akan ada OSCE dan VIVA.. (susah siot)
tu bukan nama kereta tau.. tu nama exam untuk final year..
apa yang penting, minggu depan eiqa cuti!!
hepi giler!! lepas tu duduk rumah membesarkan badan..menakutkan..
eiqa harap sem depan akan berjalan dengan lancar.. Amin...

9.6.12 hari tu kolej eiqa ada Annual Dinner..
tema  nya retro.. memang malam tu semua nya jadi zaman 50, 60, 70 an..
semua nya berjalan lancar walaupon terdapat sedikit kesilapan..



cuba teka eiqa mana 1.. hehe.. mesti korang tak tahu kan..
ok la..tu je untuk hari ini.. cau cin cau...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra