Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Thursday, December 1, 2011

Theme Mozilla Firefox... nak tahu cara nya? Lihat sini..

Assalamualaikum!!

korang tahu tak nak buat theme untuk mozilla??
yang macam google tu??
Jom kita belajar...

kalo theme untuk mozilla firefox nie,
rupanya macam ini...


nampak tak, dalam bulatan tu,
ada macam gambar kucing.. hehe..
macam tu la theme nya..

kalo korang nak buat,
klik kat bawah nie..

Picit sini!!
ok.. kalo korang dah tekan link kat atas nie,
korang akan jumpa macam nie..


so kalo korang nak theme macam eiqa nie,
korang tekan la kat dalam bulatan tu..
lepas tu korang tunggu la theme korang tu bertukar..

kalo korang nak theme lain,
korang tekan la kat tepi tu ada pilihan lain..
macam kat bawah nie..

tekan je mana-mana.. huhu..

:131: so dah siap!! :131:

selamat mencuba!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra