Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Saturday, June 30, 2012

yeah!! bertemu buah hati!

.....Assalamualaikum...

korang perasan tak? eiqa jarang buat entri pasal diri eiqa kan..
*macam femes sangat je bajet orang nak ambil tahu..
hehe..ala.. apa salahnya nak syok sendiri kat blog sendiri.. tol tak?

Tadi pergi outing ke MidValley je la.. 
dengan En. Azrie Chubby tersayang!
kitorang tak tengok wayang tadi sebagaimana rutin wajib bila keluar..
 sesaja nak jenjalan.. 

tetiba ternampak la mickey yang berada sama floor dengan wayang..
ye eiqa tau mickey tu dah lama ada..
tapi baru sekarang berkesempatan nak ambil gambar tanpa gangguan..hahaaha..
*macam tak da idea je nak taip entri..

 
 
 

ok..tu je.. takleh tunjuk banyak-banyak..
*sebenarnya tak reti nak posing..hahaha
bahaya kat internet nie kalau letak gambar banyak sangat.. 
macam-macam orang leh buat betul tak?
 


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra