Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Monday, July 2, 2012

Makan dan makan..

...Assalamualaikum..

Hari sabtu memang adalah hari untuk makan..
adoyai.. macam mana nak kurus kalau macam nie..

petang tu mula-mula eiqa jumpa kawan lama eiqa..
dah 3 tahun tak jumpa.. last jumpa masa lepas SPM.. 
nama dia Fatin Nur Fatihah..


ok..eiqa tau eiqa bertambah tembam.. fatin cakap muka eiqa je tembam tapi badan maintain. 
kurus orang nya kawan rapat eiqa nie..
comey tak? dia single tau.. 
kalau ada yang berkenan, email eiqa ye.. huhu
rindu kat dia! eiqa tak ramai kawan masa sekolah..
sebab eiqa nie pendiam sampai orang cop eiqa sombong..
adoi..sebab tu la orang kata 'tak kenal, maka tak cinta'..
jangan menilai orang dari luaran.. dan jangan sesuka hati buat andaian sendiri..
tetiba lak cakap pasal nie.. haha..

lepas tu eiqa dan family pergi makan steamboat kat Bukit Beruntung..
murah tu..Pakcik eiqa belanja family eiqa.. sodap!  

 



sory ye eiqa tak pandai sangat nak edit gambar.. 
sapa pernah makan kat sini?
walaupun tak banyak pilihan, tapi berbaloi tau.. 
dewasa : RM15
kanak-kanak : RM7

murah kan.. saje jer promot.. tapi eiqa tak tahu pula alamat nya..
yang paling penting, surau disediakan.. bagus kan..
bagus pemilik dia nie..india muslim.. 
masa kami datang, dia pasang lagu nasyid..

note: memang makan banyak gila la masa nie.. hahaha..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra