Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Sunday, July 22, 2012

Queen Mutia a.k.a Tengku Sophia

...Assalamualaikum...

amaran: kepada sesiapa yang ada darah tinggi, 
jangan baca entri ini kerana kita berada dalam kawasan bulan ramadhan..

Dah baca amaran? 
sekarang ni kecoh kat twitter pasal minah Queen Mutia nie..
siap jadi trending kat twitter..

 
nampak tak yang no 7 tu?
Queen Mutia.. 

minah ni menghina islam kat twitter. dalam bulan ramadhan pula tu.
ini adalah cubaan untuk umat islam.
jangan cepat melatah..
orang macam nie, lagi ditegur, lagi lah menjadi-jadi.. 
so doakan je lah dia mendapat pengajaran atas apa yang dilakukan..




 
dah baca.. tolong jangan cakap benda tak elok ye.
minah nie agaknya lama-lama nanti dia keluar bagi tahu yang akaun twitter kena hack.
lepas tu semua orang pula percaya kat dia..
so dia happy lah banyak follower..
macam taktik Tengku Sophia..

ni link pasal Tengku Sophia. >> Tengku Sophia.


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra