Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Wednesday, December 7, 2011

Pentingnya gadget follower dalam blog!!

Perhatian!!
ceh wah macam ape je eiqa nie.. haha

korang mestila tau kan gadget follower tu ape??

ha... gadget follower tu macam kat atas nie..
hehe...

korang tau x betapa penting nye gadget tu bagi insan seperti
eiqa yang mempunyai berukband yang terhegeh-hegeh?? :131:

pastu ada blog yg x letak gadget follower..
macam mana eiqa nak pastikan yg eiqa dah follow korang??

kalo nak mengharapkan button yg mcm nie,

eiqa rasa macam x berkesan bg insan yg nasib serupa macam eiqa..
sebab dah banyak kali eiqa cuba follow blog org guna button tu,
biler eiqa tengok balik kat gadget blog tu, xde pon muka eiqa..

maksudnye eiqa 'macam' x follow korang...

harap-harap korang letak la gadget tu kat blog korang
untuk memudah kan orang seperti eiqa nak follow...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra