Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Saturday, December 3, 2011

Tanda-tanda 'si dia' mencintaimu...

assalamualaikum!!

hari nie eiqa nak cakap pasal cinta-cinta la.. huhu
korang tau tak tanda-tanda teman istimewa korang tu cintakan korang sepenuh hati?

kalau tak tahu, jom tengok kat bawah nie..

:a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1::a1:

:35: Tanda-tanda 'si dia' mencintaimu :35:

1. orang yang mencintai kamu tidak pernah mampu memberikan alasan kenapa dia :h: mencintai kamu. yang dia tahu dihati dan matanya hanya ada kamu satu-satunya..

2. walaupon kamu sudah memiliki teman istimewa atau kekasih, dia tidak peduli.. baginya yang penting kamu bahagia dan kamu tetap menjadi impiannya.. :face75:

3. orang yang mencintai kamu selalu menerima kamu apa adanya, dihati dan dimatanya kamu selalu yang tercantik walaupon mungkin kamu merasa berat badan kamu bertambah.. :10:

4. orang yang mencintai kamu selalu ingin tahu tentang apa saja yang kamu lalui sepanjang hari ini, :e:dia ingin tahu kegiatan kamu.

5. orang yang mencintai kamu akan mengirimkan sms seperti 'selamat pagi', 'selamat hari minggu', 'selamat malam', 'take care', dan lain-lain lagi, walaupon kamu tak membalasnya, dengan kiriman itulah si dia menyatakan cintanya.

6. jika kamu menyambut hari jadi dan kamu tidak mengundangnya ke majlis, setidak-tidaknya dia akan menelefon untuk mengucapkan selamat hari jadi atau mengirim SMS. :24:

7. orang yang mencintai kamu akan ingat setiap kejadian yang dia lalui bersama kamu. walaupon mungkin kamu sudah lupa tapi bagi dirinya itulah saat terindah :86: bersamamu.

8. orang yang mencintai kamu selalu ingat kata-kata :135: yang kamu ucapkan kerana dia menyematkan kata-katamu dihatinya..

9. si dia akan berusaha untuk belajar apa yang kamu minat seperti belajar menggemari :a3::74: lagu-lagu kegemaran kamu. walaupon mungkin sukar tetapi akhirnya dia berjaya.

10. kalau kamu sakit :3: walaupon hanya batuk dan selsema, si dia akan sentiasa mengirim sms atau menelefon untuk bertanyakan keaadaan kamu.. kerana dia bimbangkan kamu.

11. jika kamu bakal menghadapi ujian atau exam :47:, dia akan mengirimkan SMS 'gud luck' untuk memberi semangat kepada kamu.

12. orang yang mencintai kamu akan memberikan suatu barang miliknya yang mungkin barang tu biasa bagi kamu tetapi berharga bagi dia.

13. dia akan terdiam sesaat ketika sedang bercakap ditelefon dengan kamu. :16: sebenarnya dia merasa sangat gugup kerana kamu telah meggegarkan dunianya.

14. dia selalu ingin berada dekat dengan kamu dan menghabiskan :27: hari-harinya dengan kamu.

15. jika kamu pergi ke suatu tempat tanpanya, dia akan sentiasa berikan nasihat agar kamu waspada dengan persekitaran kamu.

16. dihatinya dia benar-benar takut kehilangan kamu, pernah dengar 'jauh dimata, dekat dihati?'

17. dia sering menelefon kamu 100 kali dalam sehari atau kejutkan kamu dengan SMS pada tengah malam. sebenarnya waktu itu dia sedang memikirkan kamu. :face12:

18. dia akan sentiasa rindukan kamu walaupon kamu baru sahaja berjumpa dengan nya.

19. kalo kamu melihat handphone nya, nama kamu akan menghiasi sebahagian besar inboxnya.

20. dia akan sentiasa menunggu mu kerana dia tidak pernah mencari orang lain, kerana dia sentiasa menunggumu..

21. dia tidak pernah memaksa kamu memberinya sebab dan alasan, walaupon hatinya meronta ingin tahu. :57:

22. dia tidak sanggup melihat kamu menangis kerana dia tidak mahu kamu terluka.

:v::v::v::v::v::v::v::v::v::v::v::v::v::v::v::v::v::v::v::v::v:

p/s: dah habis baca?? komen la ye kalo ada benda yg x betul.. tapi bg eiqa, benda tu mmg berlaku dalam hidup eiqa..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra