Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Sunday, September 16, 2012

Button follow yang comel-comel tu limit 300 sahaja..

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
..Assalamualaikum..



 
mesti korang pernah nampak button follow macam kat atas ni kan??  eiqa rasa ramai blogger tahu button follow jenis nie, limit nya hanya 300 je. tapi ada sesetengah blogger baru yang masih tak tahu tentang button follow ni. ada blogger yang follow eiqa, bila eiqa nak follow dorang balik, tengok-tengok blog dorang hanya ada button follow dan tiada Gadget follower macam kat bawah.

 
bukan eiqa taknak follow balik, tapi macam mana eiqa nak follow kalau dorang takde gadget follower nie.  tak salah kalau nak letak button yang comel-comel tu.. tapi letakkan sekali gadget follower tu.. supaya senang blogger yang lama-lama tu nak follow korang.. apa yang eiqa perasan, kebanyakan blogger yang takde gadget follower adalah blogger yang guna blogskin.. tak salah pon guna blogskin. tapi buat gadget follower guna kod. kalau nak buat cuba search kat Google..

ok la.. kepada yang follow eiqa, eiqa hanya follow semula blog yang ada gadget follower sahaja..kerana eiqa dah follow banyak blog dan lebih 300.. so, eiqa minta maaf kepada blogger yang eiqa tak dapat nak follow.. tapi pada sesiapa yang follow eiqa, eiqa akan follow korang balik cuma lambat atau cepat sahaja.


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra