Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Saturday, September 1, 2012

Tanda-tanda mengalami tekanan perasaan..

...Assalamualaikum...

Ada tak diantara korang yang selalu mengalami tekanan perasaan??
apa? tak tahu apa tanda-tanda mengalami tekanan perasaan?
jom tengok tanda-tanda dibawah..

Tanda 1
work-onion-head-emoticonstudying-onion-head-emoticon
yang ni memang famous lebih-lebih lagi exam..

Tanda 2

starving-onion-head-emoticon
bila lapar.. lebih-lebih lagi kalau di asrama dan stok makanan habis..

Tanda 3

scared-onion-head-emoticon
takut yang teramat sangat..

Tanda 4

ill-onion-head-emoticon
masa kita sakit.. kalau kat asrama sakit, seksa tu! kalau kat rumah ada gak orang jaga.

Tanda 5

hate-onion-head-emoticon
bila bencikan seseorang.. lebih-lebih lagi kalau orang tu ada kat depan mata..

Tanda 6

depressed1-onion-head-emoticon
time putus cinta!!

Tanda 7

dead-onion-head-emoticon
nie memang tekanan teruk nie.. sempat lagi garu-garu.

Tanda 8

crying1-onion-head-emoticon
menangis! bila menangis akan rasa sakit kepala. huh memang tekanan..

Tanda 9

beaten-onion-head-emoticon
kena buli atau kena belasah..

Tanda 10

stress-onion-head-emoticon
banyak sangat keje dan assignment!!



kat atas nie tanda2.. kalau korang nak lepaskan tension, tekan link kat bawah nie..

Tips hilangkan tekanan..

note: entri diatas 100% idea eiqa.. jika nak copy paste, sila letak kredit ye.. tq..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra