Terlepas entri yang lain? Jom baca entri ini..

Sunday, September 30, 2012

Menggedik di Times Square!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
..Assalamualaikum..


semalam eiqa pergi times square.. sebenarnya nak bawa adik eiqa dengan kawan dia..
of coz la yang paling besar dalam gambar tu eiqa.. haha.. yang tengah tu adik eiqa, Ija dan kawan dia, Miza..
Adik eiqa dan kawan dia je yang masuk cosmo world tu.. ala yang permainan tu la..
semalam eiqa pergi, harga tiket Cosmo world,
Dewasa - RM37
Kanak-kanak - RM27
Memandangkan dorang berdua ni baru 12 tahun, so kalau beli 2 tiket kanak-kanak, tak akan dibenarkan masuk.. so terpaksa lah eiqa belikan 1 tiket dewasa dan 1 kanak-kanak.. barulah dibenarkan masuk.. lepas tu dorang masuklah cosmo world tu dengan senang hati..
eiqa pon melepak lah kat luar bersama En Azrie dan Adik lelaki eiqa, Asraf..

gambar nie tak penting ye.. hahaha.. (orang dalam gambar ni agak besar ye)

 

Nie la Hero pengarang jantung eiqa, En Azrie dan satu-satunya Hero (adik) dalam keluarga eiqa, Asraf..
semua gambar dalam ni eiqa tak edit.. malas la nak edit..huhu.. ok..eiqa agak malas ye.. 
Sambil-sambil tunggu Ija dan Miza, eiqa dan hero berdua nie merayau-rayau kat times square ni..
mula-mula g makan, main game lepas tu pergi karaoke.. tempat karaoke (box) tu agak tak memuaskan.. *taknak ckp lebih-lebih nanti kena kejar dengan tauke dia sambil pegang parang*


 

ini lah dua orang hero eiqa.. jangan pedulikan perempuan dalam gambar diatas ye..hehe..


yang paling penting bila pergi times square ni, adalah mee sizzling hot plate kat Food court, Times square..
ok.. tu je nak cakap.. thanks ye sebab sudi baca entri eiqa yang tak seberapa nie..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Copyright © 2012 and Designed by Eiqa Azra